2019-01-12 05:56:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - maradjon inkább otthon és pihenjen

Napi horoszkóp január 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars közeledik a Vénusz kellemetlen fényszöge felé. Ez eléggé feszült hangulatot generál. Ma nehezebb lesz arra figyelnie, amire éppen kellene. Bármilyen jó programja akad, maradjon inkább otthon, és pihenjen.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Csupa jó fényszögek érik az ön jegyét. A Bika jegye mindig kapcsolatos az anyagi javakkal, ezért ez a nap nagyon is alkalmas arra, hogy a jövő pénzügyi terveivel foglalkozzon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, a Szaturnusszal áll együtt. Emiatt ön kicsit nehéznek érezheti az életét, pedig ez nem így van. Szedje kicsit össze magát, önhöz méltó gyorsasággal intézze el dolgait, jobb ez, mint panaszkodni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Négy bolygó is szemben áll a Rák jegyével. A mai napon inkább csak pihennie kellene. A takarítás, főzés is ráér. Ha a kedvese vacsorázni hívja, ne mondjon ellent, mély érzelmeket fog megmozdítani önben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma olyan híreket is kaphat, amelyek tovább javítják amúgy is ragyogó kedvét. Jó ételeket és italokat kíván, de hasonlóképpen többet akar sportolni, mozogni is. Fontos az önkontroll. Álljon ellen a kísértésnek, hogy bármit is túlzásba vigyen!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Négy bolygó áll az ön szerelmet jelző sorsterületén, de ebből a Szaturnusz mindent lelassít, sőt akár meg is akadályozhat. Legyen türelmesebb, nem történhet minden úgy, és akkor, amikor ön szeretné.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars, a Merkúr, a Szaturnusz is támadja a Mérleg jegyét. Ez komoly zavarokat okozhat a mai napon. Idős rokonai az ön segítségére szorulnak. Mutassa meg, milyen nagyvonalú tud lenni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz és a Jupiter áll az ön anyagi javak sorsterületén. A Vénusz a luxus és a divat bolygója. Használja ezt a napot arra, hogy kicserélje elavult ruhadarabjait. Sokkal jobban fogja érezni magát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon érdekes emberekkel ismerkedhet meg. Csak arra kell vigyáznia, hogy kinek, mit, és hogyan mond, nehogy megsértsen valakit. Sportoljon, mozogjon és pihenjen is eleget.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egyik kedves ismerősét mindig rossz kedvűnek látja, és nagyon szeretne rajta segíteni. Ám be kell látnia, ön sem tud mindenkit megvigasztalni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha ön egyedülálló, akkor ma találkozhat egy emberrel, akihez jobban fog vonzódni, mint gondolná. Ne kötelezze el magát azonnal, várjon egy kicsit, mindennek meg van a maga ideje.


Halak: II. 19. - III. 20.

Amihez ma hozzá kezd, az bizonyára sikerülni is fog. Alkalmas az időpont egy új hobbi kipróbálására. Nagy boldogságot, felejthetetlen perceket kap egy szenvedélyes szerelemtől. Igyekezzen minden jót, kellemeset megragadni, amit csak az élet nyújt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: